Jäst
Den viktiga ingrediensen i ditt öl och vin
Jäst är mikroorganismer som omvandlar socker till alkohol och koldioxid – en process som är själva kärnan i bryggning och vinmakning. Utan jäst skulle din malt och humle eller vinsats bara vara söta vätskor utan alkohol eller bubblor.
Det finns många olika jäststammar, och valet av jäst påverkar både smak, arom och alkoholhalt i din dryck. Vissa jästtyper passar bäst för ljusa lageröl, andra för mörkare ale, medan vinjäst är specialiserad för olika vintyper – från vitt och rött till rosé och dessertvin.
-
Torrjäst för vin – Rätt jäst för rätt vin
Jästen är hjärtat i vinmakningen – det är den som förvandlar söt...
-
Fermentis Safale US-05, 11.5 g
Ordinarie pris 45 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per45 SEKFörsäljningspris 45 SEK -
Californian Lager (Mangrove Jack's M54) 10 g
Ordinarie pris 45 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per45 SEKFörsäljningspris 45 SEK -
Fermentis Saflager W-34/70, 11.5 g
Ordinarie pris 65 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per65 SEKFörsäljningspris 65 SEK -
Fermentis Safale S-04, 11.5 g
Ordinarie pris 45 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per45 SEKFörsäljningspris 45 SEK
-
NOVUM JÄSSATS FÖR EGNA BÄR OCH FRUKTER
Ordinarie pris 59 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per59 SEKFörsäljningspris 59 SEK -
EDELMANS VINJÄST PORTVIN
Ordinarie pris 39 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per39 SEKFörsäljningspris 39 SEK -
STARKVINSJÄST 2-P PINPAC
Ordinarie pris 49 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per49 SEKFörsäljningspris 49 SEK -
LÄTTVINSJÄST 2-P PINPAC
Ordinarie pris 39 SEKOrdinarie prisEnhetspris / per39 SEKFörsäljningspris 39 SEK